Praktijk Ankelien Kadijk
Dorpsstraat 149
8899 AG Vlieland.

tel. 06-14 35 34 37 (whatsapp, sms of signal)
email: info@ankelienkadijk.nl (niet voor het maken van een afspraak)
KvK: 01159513


Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.
Behandelingen volgens afspraak*.

* Informatie, overleggen of het maken van een afspraak maken kan:
telefonisch of via sms (niet per email).
Telefonisch ben ik niet altijd bereikbaar**, maar spreek gerust mijn voicemail in (of stuur een sms), dan bel/bericht ik u zo snel mogelijk terug.
(**Tijdens behandelingen neem ik de telefoon niet op.)


Ankelien Kadijk

Opgegroeid met het enthousiasme van mijn moeder voor homeopathie en natuurlijke gezondheidszorg in de zoektocht naar gezondheid, kwam ik op mijn 20e in aanraking met handreflexologie.
Na 15 jaar juridisch (notariaat) werkzaam te zijn geweest, besloot ik een nieuwe uitdaging aan te gaan en mijn jarenlange interesse goed te gaan onderzoeken en begon ik in 1993 aan mijn opleiding voetreflexologie.
Een prachtige geneeswijze die zichtbaar maakt hoe mooi het lichaam in elkaar zit en hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn.
Gezondheid heeft altijd mijn interesse gehad.

Voetreflexologie
Ik ben begonnen met een 2-jarige opleiding MBO Voetreflexologie in Den Haag (Arcos). Tijdens de opleiding mag je gaan 'oefenen' en ik zag toen pas in wat een behandeling met iemand doet; fysiek, maar ook de verandering op emotioneel vlak boeide mij zeer en was voor mij dé reden om een praktijk te gaan beginnen.
Dat mensen zich beter kunnen gaan voelen door deze eenvoudige, maar effectieve behandeling, blijft mij verwonderen. Een mens zit zo bijzonder in elkaar, dat geeft groot respect.

Op zoek naar meer kennis ben ik daarna een 4-jarige HBO-opleiding van Stichting Phoenix in Den Haag, gaan volgen om mij meer te kunnen verdiepen in de reflexologie en natuurgeneeskunde.
Gelijktijdig ben ik de praktijk begonnen om de theorie gelijk in de praktijk te kunnen brengen.

Acupunctuur
In mei 2013 heb ik de HBO-opleiding Tsi Mo Klassieke Acupunctuur afgerond. Een prachtige aanvulling en heel mooie en bijzondere behandelmethode.

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd:

  • Beroepsopleiding Reflexzone-therapie, Arcos, MBO-opleiding, 2 jaar (afgerond maart 1998)
  • Beroepsopleiding Reflexzone-therapie, Phoenix, HBO-opleiding, 4 jaar (afgerond oktober 2003)
  • Beroepsopleiding Tsi Mo Klassieke Acupunctuur, Baarn, Post-HBO-opleiding, 2 jaar (afgerond mei 2013)
  • Diverse cursussen en bijscholingen: Bach-bloesem therapie, aroma-therapie, Reiki I, II en III, ayurvedische massage, hotstone-massage, guasha therapie, voetdiagnostiek, helen met kristallen, magnetiseren, stoelmassage, polariteits-therapie, chinese voetreflexologie (Chin-Flex), Advanced Reflexology Therapy (ART), kinesiologie, voedingssupplementen, hallux-valgus training, Dorn-therapie, gewrichten en bindweefsel, jaarlijkse training reanimatie.


Routebeschrijving
De praktijk is gevestigd in de Dorpsstraat 149 op Vlieland.
Ingang is de rode deur.
Behandelingen volgens afspraak.

Bij aankomst met de veerboot loopt u linksaf de Dorpsstraat in (ongeveer 10 min. lopen).

Privacy
Uiteraard ga ik zorgvuldig met uw gegevens om en heb ik beroepsgeheim.
De vastlegging van deze werkwijze, dossierplicht en verplichtingen als gevolg van de WGBO (Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst), Wkkgz en de beroepscode zijn opgenomen in bijgaand document: Privacy WGBO
Voor meer informatie hierover kunt u ook contact met mij opnemen.


Home