Praktijk Ankelien Kadijk
Lutinelaan 9
8899 BD Vlieland.

tel. 06-14 35 34 37
email: info@ankelienkadijk.nl
KvK: 01159513


Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.
Behandelingen volgens afspraak.

Telefonisch ben ik niet altijd bereikbaar, maar spreek gerust mijn voicemail in (of stuur een sms of whatsApp), dan bel/bericht ik u zo snel mogelijk terug.
(Tijdens behandelingen neem ik de telefoon niet op.)


Ankelien Kadijk

Op mijn 20e ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de handreflexologie, via een collega. In de jaren daarna kwam ik de reflexologie steeds weer tegen. Na 15 jaar juridisch (notariaat) werkzaam te zijn geweest, besloot ik een nieuwe uitdaging aan te gaan en mijn jarenlange interesse goed te gaan onderzoeken.
Gezondheid heeft altijd mijn interesse gehad.

Voetreflexologie
Ik ben begonnen met een 2-jarige opleiding MBO Voetreflexologie in Den Haag (Arcos). Tijdens de opleiding mag je gaan 'oefenen' en ik zag toen pas in wat een behandeling met iemand doet; fysiek, maar ook de verandering op emotioneel vlak boeide mij zeer en was voor mij dé reden om een praktijk te gaan beginnen.
Dat mensen zich beter kunnen gaan voelen door deze eenvoudige, maar effectieve behandeling, blijft mij verwonderen. Een mens zit zo bijzonder in elkaar, dat geeft groot respect.

Op zoek naar meer kennis ben ik daarna een 4-jarige HBO-opleiding van Stichting Phoenix in Den Haag, gaan volgen om mij meer te kunnen verdiepen in de reflexologie en natuurgeneeskunde.
Gelijktijdig ben ik de praktijk begonnen om de theorie gelijk in de praktijk te kunnen brengen.

Acupunctuur
In mei 2013 heb ik de HBO-opleiding Tsi Mo Klassieke Acupunctuur afgerond. Een prachtige aanvulling en heel mooie en bijzondere behandelmethode.

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd:

  • Beroepsopleiding Reflexzone-therapie, Arcos, MBO-opleiding, 2 jaar (afgerond maart 1998)
  • Beroepsopleiding Reflexzone-therapie, Phoenix, HBO-opleiding, 4 jaar (afgerond oktober 2003)
  • Beroepsopleiding Tsi Mo Klassieke Acupunctuur, Baarn, Post-HBO-opleiding, 2 jaar (afgerond mei 2013)
  • Diverse cursussen en bijscholingen: Bach-bloesem therapie, aroma-therapie, Reiki I, II en III, ayurvedische massage, hotstone-massage, guasha therapie, voetdiagnostiek, helen met kristallen, magnetiseren, stoelmassage, polariteits-therapie, chinese voetreflexologie (Chin-Flex), Advanced Reflexology Therapy (ART), kinesiologie, voedingssupplementen, hallux-valgus training, Dorn-therapie, gewrichten en bindweefsel, jaarlijkse training reanimatie.


Routebeschrijving
De praktijk is gevestigd aan de Lutinelaan 9 op Vlieland.
Bij aankomst met de veerboot loopt u rechtdoor tussen VVV en fietsenverhuurder (Lutinelaan). Nummer 9 is net ná het politiebureau, op de hoek met de Esdoornlaan (ongeveer 3 min. lopen).
De praktijk-ingang is aan de zijkant van het huis (Esdoornlaan).